This app is created by independent FBO

Forever Karta NFC Digjitale

Gjeni klientë të rinj dhe partnerë biznesi në të gjithë botën me mjete tona digjitale të sofistikuara.

Lidhni të gjitha profilat dhe lidhjet tuaja

Automatikisht krijoni faqen me Forever Web Shop-in tuaj dhe lidhjet e rëndësishme.

 • Ngjyrat dhe identiteti i personalizuar.
 • Bëni ndryshime të drejtpërdrejta në çdo kohë.
 • Cilësimet dhe optimizimi i SEO-s
 • Instalim me një klikim

Kartë biznesi fizike digjitale

Automatizoni regjistrimet e klientëve dhe porositë e produkteve në biznesin tuaj jashtë linje.

 • Kartë NFC e zezë matte me shtypje të lartë ari
 • Personalizohet me emrin dhe mbiemrin tënd
 • Një klikim për shkëmbim kontakti
 • Dizajn irresistues

Web Shop-i për rrjetet sociale Forever

Incentivojini njerëzit të lidhen me ju dhe të blejnë produktet Forever me një klikim

 • Personal Forever Web Shop për rrjetet sociale të tua
 • Porositni produkte: Automatikisht, përmes telefonit ose emailit
 • Automatikisht rekomando produkte Forever globalisht

Analitikë të fuqishëm

Lehtësisht identifikoni interesat e vizitorëve tuaj dhe arrini efektivitetin e fushatave tuaja.

 • Vendet & qytetet
 • Referuesit dhe UTMs
 • Pajisjet & sistemet operative
 • Shfletuesit, Gjuhët
Personal Forever Dyqane 990+
Kodet QR 424+
Faqet e ndjekura 137,249+
Lidhjet e Kartës së Biznesit
Krijoni kartat e kontaktit digjitale të ndryshueshme, të gjurmueshme dhe të shkarkueshme.
Lidhjet e ngjarjeve
Krijo skedarët e kalendareve të shkarkueshëm dhe të gjurmueshëm në mënyrë dinamike.
Projektet
Mënyra më e lehtë për të kategorizuar burimet e menaxhuara të tua.

Gjurmuesit e pixelave

Të gjitha lidhjet integrohen lehtësisht me çdo nga ofruesit e pixelave vijues.